Tuinschutting plaatsen? Topschutting.nl is u graag van dienst

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinschutting? Wilt u een tuinschutting laten plaatsen? Kies dan voor de beste kwaliteit en laat de vakmannen van Topschutting.nl u helpen. Topschutting.nl werkt met een vaste prijs per meter, inclusief plaatsen en BTW. Dit werkt dus altijd in uw voordeel. Een schutting laten plaatsen hoeft niet onnodig veel te kosten. Vanaf €70,- per meter heeft u al een schutting bij Topschutting.nl. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Het is niet altijd gemakkelijk om een nieuwe schutting te kiezen. U moet namelijk op verschillende factoren letten, bijvoorbeeld de kwaliteit en de uitstraling. Bij Topschutting.nl hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Topschutting.nl werkt uitsluitend op bestelling én levert drie verschillende soorten schuttingen tegen diverse prijzen: een standaard grenen hout- en betonschutting, een luxe grenen hout- en betonschutting en een luxe vuren of douglas hout- en betonschutting.

Bent u op zoek naar een persoonlijke touch voor uw tuinschutting? Maak dan gebruik van de diverse mogelijkheden die Topschutting.nl u biedt. Zo kunt u denken aan het plaatsen hele of halve gaasschermen, getoogde schermen of schuttingen met een hoogte van 1 meter.

De vele voordelen van Topschutting.nl:

  • Vaste prijs per meter
  • De prijs is inclusief plaatsen en BTW
  • Tien jaar garantie
  • Prijs vanaf €70,- per meter

Altijd zeker zijn met Topschutting.nl

Bij Topschutting.nl heeft u altijd zekerheid. Wij bieden u namelijk een garantie van tien jaar op al onze betonproducten en schuttingen, onder deze garantie valt:

  • Grove scheuren of gaten
  • Het knappen van het beton
  • Betonrot
  • Productiefouten
  • Houtrot

Gebeurt er na één jaar iets met uw tuinschutting of is de schutting niet waterpas? Dan heeft u ook garantie op de montage van uw tuinschutting. Stormschade en schade door verzakking of andere invloeden van buitenaf vallen echter niet onder de garantie.

Ja, ik wil een tuinschutting laten plaatsen door Topschutting.nl

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wilt u een tuinschutting laten plaatsen door Topschutting.nl? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier weet u precies hoeveel het kost om in uw tuin een schutting te plaatsen. Heeft u nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op via de site of door ons te bellen.