Tuinschutting plaatsen? Top Schutting is u graag van dienst

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinschutting? Wilt u een tuinschutting laten plaatsen? Kies dan voor de beste kwaliteit en laat de vakmannen van Topschutting.nl u helpen. Topschutting.nl werkt met een vaste prijs per meter, inclusief plaatsen en BTW. Dit werkt dus altijd in uw voordeel. Een schutting laten plaatsen hoeft niet onnodig veel te kosten. Vanaf €95,- per meter heeft u al een schutting bij Top Schutting. Nieuwsgierig? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Het is niet altijd gemakkelijk om een nieuwe schutting te kiezen. U moet namelijk op verschillende factoren letten, bijvoorbeeld de kwaliteit en de uitstraling. Bij Top Schutting hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Top Schutting werkt uitsluitend op bestelling én levert drie verschillende soorten schuttingen tegen diverse prijzen: een standaard grenen hout- en betonschutting, een luxe grenen hout- en betonschutting en een luxe vuren of douglas hout- en betonschutting.

Bent u op zoek naar een persoonlijke touch voor uw tuinschutting? Maak dan gebruik van de diverse mogelijkheden die Top Schutting u biedt. Zo kunt u denken aan het plaatsen hele of halve gaasschermen, getoogde schermen of schuttingen met een hoogte van 1 meter.

De vele voordelen van Top Schutting:

  • Vaste prijs per meter
  • De prijs is inclusief plaatsen en BTW
  • Tien jaar garantie
  • Prijs vanaf €95,- per meter

Altijd zeker zijn met Top Schutting

Bij Top Schutting heeft u altijd zekerheid. Wij bieden u namelijk  tien jaar garantie op al onze betonproducten en vijf jaar garantie op schuttingen, onder deze garantie valt:

  • Grove scheuren of gaten
  • Het knappen van het beton
  • Betonrot
  • Productiefouten
  • Houtrot

Stormschade en schade door verzakking of andere invloeden van buitenaf vallen echter niet onder de garantie.

Ja, ik wil een tuinschutting laten plaatsen door Top Schutting

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Wilt u een tuinschutting laten plaatsen door Top Schutting? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier weet u precies hoeveel het kost om in uw tuin een schutting te plaatsen. Heeft u nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op via de site of door ons te bellen.