Tuinafscheiding van Top Schutting

Bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw tuin wat meer af te schermen? Wilt u een tuinafscheiding? Dan bent u bij de vakmannen van Top Schutting aan het juiste adres. Dankzij hun vele ervaring weten ze precies hoe ze u in uw situatie moeten helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van tuinschuttingen? Bij Top Schutting heeft u al een tuinschutting vanaf €95,- per meter. Ze werken altijd met een vaste prijs per meter (inclusief BTW en het plaatsen).

Een tuinafscheiding van Top Schutting is altijd gemaakt van de beste kwaliteit. Ze vinden het dan ook erg belangrijk dat u tevreden kunt zijn én blijven met het eindresultaat. U profiteert van erg veel voordelen, waaronder:

  • Een vaste prijs per meter
  • Prijs inclusief het plaatsen en BTW
  • Tien jaar garantie
  • Prijs vanaf €95,- per meter

Garantie op uw tuinafscheiding

Top Schutting bewijst keer op keer dat ze kwalitatief hoogwaardig werk leveren. Stormschade en schade door verzakking of andere invloeden van buitenaf vallen niet onder de garantie. Daarnaast krijgt u maar liefst tien jaar garantie op alle betonproducten en vijf jaar garantie op de schuttingen. Dat is de service van Top Schutting.

Tuinafscheiding binnen uw budget

Top Schutting begrijpt dat u een bepaald budget heeft vastgesteld en houdt daar dan ook altijd rekening mee. Er zijn drie verschillende soorten schuttingen tegen diverse prijzen: een standaard grenen hout- en betonschutting, een luxe grenen hout- en betonschutting en een luxe vuren of douglas hout- en betonschutting. Zo vindt u altijd een tuinafscheiding die past binnen uw budget.

Zoekt u mogelijkheden om uw tuinafscheiding te personaliseren? Dat kan! Top Schutting denkt graag met u mee. U kunt bijvoorbeeld zogeheten hele of halve gaasschermen plaatsen. Of wat dacht u van getoogde schermen of schuttingen met een hoogte van 1,00 meter? Er is veel mogelijk bij Top Schutting!

Ja, ik wil een tuinafscheiding van Top schutting!

U wilt een tuinafscheiding van Top Schutting? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor uw tuin. Zo weet u direct wat de kosten zijn.

Neem gerust contact met ons op via de site of door ons te bellen.