Poorten

Bij het veranderen van uw tuin en het plaatsen van een goede sterke hout-beton schutting is het ook belangrijk om de juiste keuze te maken in de verschillende mogelijkheden omtrent een goede poort. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een poort voor uw erfafscheiding. Daarin is het kiezen van de juiste houtsoort, zoals douglas hout of grenenhout een belangrijke overweging welke gemaakt dient te worden. Onze poorten passen in elke stijl, of u nou een gezellige landelijke tuin heeft of een moderne strakke tuin, er is voor ieder wat wils.

Douglas hout poort of grenen poort?

Ons assortiment bevat zowel tuinpoorten van grenen of douglas hout. Wij adviseren om de keuze van de houtsoort voor uw poort aan te sluiten op de keuze welke u gemaakt heeft van uw schutting. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest Europa welke een zeer hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Daarom wordt het veelal toegepast in de moderne tuin van tegenwoordig. Een grenen houten poort is een houtsoort afkomstig van de grove den. Het is na vuren de meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland en valt qua kleur wat lichter uit. Laat uzelf goed adviseren door een van onze specialisten en bel vrijblijvend 06 57 44 27 21.

Tuinpoorten online kopen bij Top Schutting

Mocht u er al uit zijn of geen advies nodig hebben, dan kunt u altijd een offerte aanvragen voor uw nieuwe tuinpoort. Wij hebben verschillende aanbiedingen momenteel, in zowel lariks/douglas hout als grenen hout. De standaard afmetingen voor de poorten betreffen 100x190cm. Al onze poorten worden geleverd inclusief balken voor het kozijn en worden al geplaats vanaf € 250,00 incl. btw!

Bekijk ons aanbod poorten:

Wilt u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan